Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Interior Design

Leder du efter en designer til boligindretning og boligindretning? Vi har 16.161 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Interior Design

Har du brug for en service inden for boligindretning og boligindretning? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter til rådgivning, fokus, visualisering og design. Prisen for designet af interiørets layout og udstyr afhænger normalt af omfanget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenesterne: inkorporering af kommentarer i designet, yderligere konsultationer, forsendelsesomkostninger leveret af en af ​​vores 16.161 designere i den givne kategori.

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Tjenester.

Hele huset.
At ramme den indretningsarkitekt, der bruger sine magi på hele dit hjem, leverer rummet nyt udseende og en fælles følelse af plads bag værelset. Hvis du finder en stor indretningsdesigner, vil det nok være godt forstået med dit miljø og livsstil. Men før det starter, vil det også se på, hvordan du bruger plads, find ud af, hvad du kan lide eller ikke lide og diskutere dine ideer og mål. Du vil samarbejde om at oprette en plan, købe alle nødvendige forbrugsstoffer og skabe et nyt udseende ved hjælp af handlende og leverandører.
Design af rummet
Uanset om køkkenrenoveringen, moderniseringen af ​​badeværelset eller rummet af rummet til unge, kan din indretningsdesigner hjælpe dig! En mindre room-genopbygning vil betyde en plan og efterfølgende indkøb og opgradering af dit tilbehør og hjemmemøbler. Eller hvis det er et stort projekt, såsom renovering køkken, badeværelse eller installering af et nyt gulv, kan indretningsdesigneren arbejde sammen med ekspertholdet. Efter at have afsluttet byggearbejderens designerinteriør vælger det perfekte tilbehør, som dit rum genopliver.
Design af smarte løsninger af opbevaring
Hvis du føler at du har opstået et sted, eller du ved ikke, hvor du skal give dine ting, kan du hjælpe dig med interiørdesigner. Det kommer til dig hjem, vil evaluere din situation og anbefalede opbevaringsløsninger, der passer ind i dit rum og skaber nok plads til dine ting. På denne måde vil dit hjem se bedre vil være lettere at holde ordren og finde tingene sker en meget mindre anstrengende mission. Indretningsdesigneren vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit rum ved råd om kabinetter, hylder, skjulte skuffer og garderobe arrangementet.
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor søger du indvendig designer gennem Wilio?
Leder du efter en indretningsarkitekt i dit kvarter, der bryder livet til dine fantasi og vil gøre dit rum fantastisk? Udlejning af indretningsservice er en investering i dit hjem, der kan betales til en grave af fritid, et bedre fungerende arrangement og egnede finish på de rigtige steder. Du sparer tid, mindre du stresser og får det design, du altid har ønsket. Wilio er et ideelt sted at finde indretningsarkitekt i nærheden af ​​dig. Uanset om du har brug for at rådgive din planvisning eller hjælpe med et valg af de mest egnede vægge af vægge til dit rum, er der ikke noget arbejde for stort eller for lille til ikke at videregive det til Wilio.
Hvad er forskellen mellem indretningsdesignere og indretningsindretning?
Selv om disse erhverv overlapper til en vis grad, er indretningsarkitekten en kvalificeret person, der kan konsultere alle aspekter af interiør, herunder hvordan fysisk plads der anvendes. Indretningen fokuserer på æstetiske og finish, såsom møbler, stoffer, farver og malerier på vægge.
Jeg har brug for indretningsarkitekten?
Selv om nogle mennesker beslutter denne del af genopbygningen til selvhjælp, hvis du finder en god indretningsarkitekt i dit kvarter, kan det være en solid investering, der sparer dig mange fejl. Hvis du planlægger et renoveringsprojekt, kan indretningsdesigner give dig en ordentlig rådgivning fra begyndelsen for at hjælpe jævnt at nå målet.
Hvad omfatter indretning?
Interiørdesignere hjælper dig med at gøre dit rum med en mere funktionel, smukkere og mere behageligt at bruge. Dette omfatter processen med rådgivning, planlægning og efterfølgende gennemførelse af ændringer.
Hvordan arbejder interiørdesignere?
Først skal du fortælle interiørdesigner, hvad er dine mål, ideer og især smag for at stille de rigtige spørgsmål og skabe en plan. Det indebærer også alle leverandører, der er nødvendige for at gennemføre din smag, købe forbrugsvarer og efterbehandlingsarbejder og derefter folde og finjustere dit rum.
Hvilken kvalifikation har indretningsdesignere?
Før godkendelse med samarbejdet, bede om sin indretningsarkitekt, men du vil generelt forventes at have tilstrækkelig uddannelse eller i det mindste på grund af praksis og normalt medlemskab i relevante ekspertgrupper og lokalsamfund.
Hvor meget koster interiørdesigneren?
Omkostningerne ved at arbejde inden for indretning er afhængig af niveauet for nødvendige rådgivning og justering, men også fra omdømme og lyd af en eksperts valuta. Priserne kan starte omtrent fra 50 euro for små opgaver. Hvis du har brug for mere omfattende rådgivning og / eller projektstyring, skal du øremærke et større beløb. Designeren bestemmer tydeligt dig på forhånd.
Hvad omfatter indretning?
Interiors designere giver professionel rådgivning om brugen af ​​rum- og indvendige tilpasninger til dit hjem eller kommercielle rum. Deres job er at hjælpe dig med at undgå dyre fejl i design, gør mere af dit rum og forhåbentlig øge værdien. Derfor søges søgningen efter en kvalificeret indretningsarkitekt i det omkringliggende område noget, som hver ejendomsejer skal gøre. Processen, der vil være din indretningsarkitekt til at styre og de procedurer, du kan forvente, afhænger af, hvilken type tjenester der kræves.