Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Udskiftning af Gulv

Leder du efter en brolægger til at lægge eller udskifte et gulv? Vi har 29.680 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.160 registrerede fagfolk
88.961 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Udskiftning af Gulv

Har du brug for lægning eller udskiftning af gulv? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter til opmåling, fjernelse af det originale gulv, udjævning af overfladen, lægning af nyt gulv. Prisen for at lægge og udskifte belægning afhænger normalt af serviceudbuddet. Se flere oplysninger om tjenester: nivellering, tætningsmiddel, pakning og strimler leveret af en af ​​vores 29.680 feedere i kategorien.

Se også:Prisen
33.160 registrerede fagfolk
88.961 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor søge gulvekspert på Wilio?
Har du brug for at lægge gulvet eller erstatte det til en ny? På Wilio finder du eksperter til forskellige typer af gulve og overflader, herunder træ, laminat, linoleum, fliser, beton, epoxy og andre. Uanset om du har brug for gulvet til dit hjem, kontor eller forretningsrum, vil du finde en professionel, der vil rådgive dig en løsning, der passer til dine behov, budget og se godt ud. Wilio vil hjælpe dig ikke kun med at finde en ekspert, der gør en valgt gulvkvalitet, men også for at gemme budene fra de bedst vurderede mestre for at lægge ethvert gulv fra dine omgivelser.
Hvilke tjenester gør gulvlaget for mig?
Oftest er det fjernelse af gamle gulve og lægge nye gulve. Som led i dette arbejde kan forbrugeren om nødvendigt balancere det underliggende lag af gulv, installere termisk isolering, vandtætning og efterfølgende erstatte gulvet til den nye.
Hvilke materialer bruges almindeligt til gulve?
De mest almindelige indendørs gulvmaterialer omfatter laminat flydende gulve, fliser, tæpper, træ parket, vinyl, kork eller woodoplast og sten som udvendige løsninger.
Hvordan kan jeg få gratis gulvlægningstilbud?
Wilio giver dig mulighed for nemt at få og sammenligne forskellige bud til at lægge gulvet. Bare indtast efterspørgslen, hvor du skal gøre og begynde at modtage gratis tilbud fra lokale gulvprofessionelle om et par minutter. Så sammenlign venligst menuerne og vælg den menu, der passer dig.
Hvilke værktøjer og udstyr bruger de gulvlag?
De værktøjer og udstyr, der bruges til at installere gulvet, varierer afhængigt af typen af ​​gulv, men oftest er det en hammer, måler, stempelplade, bore, sav, cutter, kridt, åndniveau og laser radiator.
Hvor meget koster gulvet?
Den nøjagtige pris vil afhænge af størrelsen på gulvet, typen af ​​gulv og kompleksitet og tidsproblemer for opgaven. Prisen kan også påvirke, om det er en beholder i nærheden eller skal komme fra en større afstand.
Hvorfor skal jeg ansætte mester fra Wilio og ikke en virksomhed?
En fagmand kan bedre tilpasse dine behov og tidsmuligheder. Derudover vælger du blandt flere bud på Wilio, så du kender et kvalitetsjob til en rimelig pris. Derudover kan du bestemme, hvor du køber materialer, som du kan spare endnu mere.
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Der er mange typer af gulve. Skriv for at indtaste den mest nøjagtige beskrivelse Hvilke typer gulve vil blive overvejet, og i hvilket omfang det er, hvad den nuværende tilstand af gulvet er at forstå præcis, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Hvilke typer gulve kan jeg vælge?
Betongulve En fagmand på området, der måles på betongulve, kan spilde nye betongulve eller ændre udseendet af eksisterende gulve ved at polere beton og epoxy belægninger for at forsyne farven og strukturen. Afhængigt af hvad der skal gøres, kan det fungere med beton, mixer, slibning og polsk på gulvet eller epoxy. Træflydende gulve og parket Flydende gulve har mange fordele, og du kan vælge mellem en bred vifte af stilarter, kan desuden være relativt let fastgjort, hvis der er skader på et bord. Miljø- eller specifikke muligheder som er også tilgængelige. Vådbestandig bambus gulv eller kork. Det er også muligt at installere lydisoleringen for at reducere støj. Efter installation kan flydende gulv nemt opretholdes. Afhængigt af den enkelte gulvtype er det muligt at gemme det på en flad overflade eller limes for højere stabilitet og lavere avanceret støj. Fornøjet tæppe. Det gamle tæppe skal fjernes, når du installerer tæpper. Fjernelsen af ​​tæpper kan være støvede og udfordrende, så mesteren vil bruge crofile til at bebrejde tæppe og knive for at skære tæppe. Hvis isolationen er i god stand (eller ikke er nødvendig) kan du lægge et nyt tæppe direkte på det. Det skubber tæppet fast i kanterne og hjørner af rummet og gnider overskydende materiale. Flisebelagte gulve Fliser er populære hovedsagelig i badeværelset og køkkenet, fordi de simpelthen opretholdes rent. Før du installerer fliserne, skal det eksisterende gulv først fjernes. Så er det nødvendigt at afbalancere overfladen. Efter at have placeret fliserne og hærdning af klæbemidlet påføres en fugemasse eller tætningsmiddel på leddene mellem fliser for at danne en vandtæt ikke-tør overflade. Laminat, vinyl og linoleum Ved installation af et vinylgulv, begynder linoleum eller laminat med fjernelse af gamle gulvbelægninger og almindelige plader. Laminatgulvet er normalt nemt at fjerne, men afhængigt af de anvendte klæbemidler kan man kræve kemiske opløsningsmidler. Efter rengøring af overfladen er gulvene justeret og fremstillet med det nødvendige underlag og isolering. Gulvet er placeret, at det skrider frem fra hjørnet af den fjerneste dør, og det er vigtigt, at ingen udflugter og at slutgulvet er glat og lige.
Hvilken slags arbejde gør gulvlægningsdelen?
Forberedelse af gulvoverflade til installation
Før du installerer et nyt gulv, skal du forberede gulvfladen for at installere eller reparere den. Nogle gange er det nødvendigt at fjerne det foregående gulvmateriale, mens du rengør de rester af det foregående gulv, skrabe, slibes og kompensere uligheder. For at skabe en ren og jævn overflade kan det være nødvendigt at fylde tætningsmiddelets revner, cement eller bruge det lave gulv i rummet.
Måling, skæring og blanding af gulvmaterialer
Når du lægger gulvet, er det nødvendigt at tegne mængden korrekt, måle og klippe gulvmaterialer, der passer til den udpegede gulvinstallationsplan. Om nødvendigt bør brugen af ​​klæbemiddel blandes og jævnt påføres substratet for at være et nyt gulv lagt ud over. Hvis det asfalderede gulv er nødvendigt for at nævne den korrekte mørtel, der er nødvendig for at installere fliser. Der kræves specifikke gulvprocedurer, f.eks. Ved installation af elektriske varmefolier eller varmevandsvare, eller ved anvendelse af vandtætning.
Oprettelse af det ønskede mønster
For den korrekte installation af det nye gulv er det ofte nødvendigt for at angive fordelingen af ​​forskellige mønstre, for at tegne styrelinier og akser. Først da er det muligt at lægge gulvet, så de enkelte fliser eller plader danner det ønskede mønster.
Installation af nyt gulv
Tæpper, linoleum, laminat, træ, beton og fliser bruges, når det nye gulv er vist. Gulvlagene ud over disse materialer bruger andre elementer og materialer, såsom fugemasser, nivelisering, klæbemidler, isolerende folier, fugemasse, silikoner og sokaler.
Overflade modifikation gulve
Når gulvet lægges af mesteren, vil sørge for, at der ikke er nogen bobler eller andre fejl. Hvis gulvetypen kræver gulvet komplet ved at fylde leddet med TMEL eller Cement. Det kan også gøre yderligere finish ved hjælp af slibemaskiner, lakker, olier og gulvvoks.
DemonstrationDemonstrationer af vores udbyderes realiseringer
profile image
Udskiftning af Gulv
Felix R.
profile image
Udskiftning af Gulv
Storm Q.
profile image
Udskiftning af Gulv
Johan O.
profile image
Udskiftning af Gulv
Theo U.
profile image
Udskiftning af Gulv
August K.
profile image
Udskiftning af Gulv
Frederik K.