Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Materiel transport

Leder du efter en materialebærer? Vi har 19.138 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.525 registrerede fagfolk
86.914 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Materiel transport

Har du brug for materialetransport? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for transport af byggematerialer, møbler og overdimensionerede varer. Prisen på transport afhænger normalt af ydelsernes omfang. Se flere oplysninger om tjenester: bugseringsudstyr, spændebånd, lastning og losning af varer leveret af en af ​​vores 19.138 transportører i den givne kategori.

Se også:Prisen
32.525 registrerede fagfolk
86.914 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor bestille din levering i dit kvarter via Wilio?
Har du brug for at bestille leveringstjenester, så du nemt kan transportere pakker, dokumenter, foldere, møbler eller byggematerialer? Gem din tid og lad leveringen til os - brusere til transport og transport for at tilpasse din tidsplan og leveres alt på det rigtige tidspunkt til det rigtige sted. Leveringstjenester Du kan nemt bestille via Wilio. Med erfarne chauffører, der er klar til at overtage og straks levere til forsendelse, kan du nemt organisere. Denne metode er bestemt den mest komfortable og nemmeste.
Hvad gør vandriveren?
Driver leverer dine varer vil afhente og sikre sin sikre levering til et forudbestemt sted. De fleste chauffører håndteres ved hjælp af både forsyninger og større lastbiler eller lastbiler, der giver dig plads nok til at levere større forsendelser eller større varer.
Hvorfor bestiller du post- eller forsendelsestjenester via Wilio?
Wilio Levering er komfortabel og overkommelig. Takket være de lave last- og kontrolomkostninger kan du bestille, og når varerne vil blive leveret til dig, kan du være sikker på at du får den bedste service til en superpris.
Hvilke afhentning og leveringstjenester bruges de mest?
De mest almindelige tjenester omfatter byggemateriale, store møbler og husholdningsapparater.
Hvordan vil ledningen blive leveret til at opføre sig for min ordre?
Vanchaufføren vil blive behandlet med din ordre omhyggeligt, hvilket sikrer, at skrøbelige genstande er ordentligt pakket og beskyttet og forbliver i lodret stilling, hvis det er nødvendigt.
Hvor længe vil det tage levering?
Nogle virksomheder tilbyder levering samme dag som du bestiller varerne, så du vil have dine varer hjemme i et par timer. Men hvis leveringen finder sted interstate eller du vil bestille i en periode / dato, kan leveringen af ​​dine forsendelser tage længere tid.
Hvor meget vil leveringen koste dig?
Pluknings- og leveringsomkostninger afhænger af den afstand, som chauffør skal passere, og mængden af ​​transporteret materiale. Prisen varierer også afhængigt af typen af ​​genstande, ifølge deres størrelser og leveringstid. Disse kriterier bestemmer, om leveringen vil koste mere eller mindre.
Har jeg brug for en speciel kortlevering?
Ved visse typer transporter vil luftfartsselskabet ikke opdage noget særligt kort eller levering af varer. Betingelserne kan variere afhængigt af typen af ​​varer. Før du accepterer, vil du ikke glemme at sikre, at den valgte leverandør ejer gældende licens og har også den nødvendige forsikringsforsikring.
Tjenester.
Hvad omfatter afhentning og leveringstjeneste?
Du kan leje en afhentning og leveringstjeneste til næsten alt. Læs hvad du kan bestille til denne service:
Møbler og apparatlevering
Har du brug for at levere et stort møbel, apparater eller andre husholdningsartikler? Har du ikke en varevogn, lastbil eller trailer? Lej en leveringstjeneste med et større køretøj, der gør føreren til at overføre varerne fra hjemmet eller flytter til et nyt hjem. Vanchaufføren kontrollerer detaljerne som antallet af varer, du skal flytte, størrelse af varer og dets mulige skrøbelighed. Møbler levering kan også være varer fra populære butikker som IKEA. Du skal blot annoncere driveren, der leverer, hvad og hvor du vil hente og lave arrangementer, der passer til dig.
Levering af pakker og flyers
Tillad dine pakker til din virksomhed og spar penge på kurerafgifter. Hvis du har brug for at levere forsendelsen i en bestemt tid, skal du bare sige. Leverandører kan lide at give dig denne service. Det er ideelt til fødselsdag, hvor andre præsenterer. Føreren kontrollerer din pakke, finder eller ved et uheld ikke skrøbelig, og i så fald vil den håndtere ham med den særprægede opmærksomhed. Om rettidig levering vil også tage sig af. Du kan ansøge om distribution af flyers og deres katalog levering til støtte for lokal forretning. For at organisere en distribution for forretningsfremme skal din distributør kende antallet af folder eller kataloger, hvor du vil levere dem og leveringstid.