Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Murerarbejde, Murer

Søger du en murer til murerarbejde? Vi har 23.837 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

4.610 registrerede fagfolk

82.747 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Murerarbejde, Murer

Har du brug for en service inden for murer, murer? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i betonstøbning, bygning af støttemure, forskalning. Prisen på en arbejder afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: efterbehandling, rengøring efter arbejde, mursten, blokke, brolægning, beton, fugning, som vil blive leveret af en af ​​vores 23.837 murere i den givne kategori.

Se også:Prisen

4.610 registrerede fagfolk

82.747 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Hvilke typer materialer er almindeligt nydt i murværk?
Třehla. Det er et kvalitets- og slidstærkt materiale, der vil se godt ud og stilfuldt hele livet af fast ejendom. Mursten eksisterer i hele stilen af ​​stilarter, fra traditionel rød til moderne tekstur og farver. De produceres normalt af ler, sand, vand og undertiden lime eller aske. Forskellige typer af mursten kan indeholde forskellige ingredienser, der blandes og derefter danne. Når murstenene er formet, brænder de. Hroken Bricks. Murstenene opbevares i slidbanen, ligamentet, korset eller halvstrømmen. I denne type murværk er der lagt vægt på at skabe ensartede led. Mureriet af mursten styres først og derefter jævnt fyldt med konventionel eller cementmørtel. Leddene kan fyldes op til jakkens plan. Efter banging lukkes vandaflastningslaget, så fugt ikke trænger ind i mursten. Poroketón. Foretententen er et letvægts byggemateriale, der er fremstillet af fyldstof (sand eller flyveaske), bindemiddel (lime og cement), vand og gasdannende additiver. Dens anvendelse i murværk arbejde letter det faktum, at den er tilgængelig i form af blokke såvel som i form af komplette systemer til opbygning af vægge og lofter. Derfor er det let, dets anvendelse sparer omkostningerne ved dimensionering af støttestrukturer og transport. Porbetonblokke er større end mursten. Dem, der nyder på bæreren og perifere vægge, har penne og riller, hvilket gør Malta kun i vandrette led. Således er der også brug for meget mindre maltede ledd og murværk. Det er ikke brandfarligt, regulerer fugtighedsforhold i interiøret og er fryserbart. Sten murviva. Således er rækken murværk blevet behandlet med stenblokke, der kan findes i flere former og mønstre. Og en stenbrud, også kendt som en robust sten, der opbevares som "rubble murværk". Resultatet er mindre rent i udseende og vægge uden et regelmæssigt mønster. I stedet giver stenstenen et autentisk udseende, der kan se godt ud. Betonblokke Betonen ligner murstenen. Fordi betonblokke er meget større end mursten, tager dette murværk arbejde meget kortere. Betonblokke er derfor et meget populært byggemateriale. Derudover er de normalt mere overkommelige end mursten og er også brandsikre. De bruges ofte hovedsagelig på fundamentet.
Hvilke typer murværk kan jeg bestille?

Murværk arbejdstips.

Mursten fra mursten og betonblokke Sten sten eller mursten, støtte vægge, indlæg, dekorative eller funktionelle strukturer Byggeri og reparation af skorstene Reparation af beskadigede vægge og udveksling af beskadigede eller skøre mursten og murværk Bygge stenmure med eller uden malta Støbning af konkrete søjler, grundlæggende, skiver Cement reparationer Plante og stretching vægge Vandtætningsbasis af beton, blokke eller sten Installation af en flise af naturlig eller kunstig sten Beton Installation og rekonstruktion af dekorative sten og arkitektoniske detaljer som vindueskarme, Arkiere og lignende. Installation af stenstier, terrasser, brande, trapper Hældning af beton trapper og fortove Ankomst fra beton, grus, fliser eller fra sten
Råd og tips.
God opgave er grundlaget Skriv i opgaven som muligt En beskrivelse af, hvad der skal du skal udføre, og i hvilket omfang du forstår præcis, hvad din ide er. Kontroller for realisering For at være sikker på at alle værker er blevet lavet kvalitet, skal du kontrollere arbejdet i løbet af hendes kursus, og efter at det fuldender det. Budget og tid Glem ikke at tilføje dine krav til gennemførelse af implementeringen. Hvis du har et udpeget budget, der skal følges, skal du være opmærksom på, at tjenesteudbyderen allerede er i begyndelsen.
Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor søge ekspert på en murværk på Wilio?
Leder du efter en praktisk ekspert på Masonry Work? Uanset om du har brug for at foreslå et hus til at starte værelser, overskydende næste etage, skal du udskifte kernen eller ændre lejligheden, vi vil hjælpe dig med at finde en ekspert på mursten, der kan klare det. Vores murere kan håndtere alt fra garagens position, gennem loftets oprør og tilføjer vinterhaver til bygningen af ​​huset fra fundamentet. Gem tid og penge ved at sammenligne bud og vælge de bedst vurderede mestre fra dine omgivelser. Wilio vil hjælpe dig med at finde murværkeksperter, der vil gøre alt fra fundamenter, bærervægge og kolonner til skorsten eller pejs. Kvalitet til en rimelig pris og når du har brug for det.
Hvad er masonarbejdet?
Murværk arbejde omfatter opførelse af al konstruktion ved at kombinere materialer ved hjælp af mørtel. Malta er en form for cement, der holder strukturen af ​​mursten, beton, sten, marmor og andre materialer efter tørring. Murværk materialer anvendes til murværk, men også naturligt forekommende i naturen.
Hvordan finder man en murværk ekspert i mit nabolag?
Den bedste måde at finde en ekspert på Masonry-arbejdet på er at indtaste Wilio-efterspørgslen. Vi vil sende din efterspørgsel fra eksperter med de nødvendige kvalifikationer, og du vil kunne vælge mellem flere menuer fra murerne, der kender arbejdet, der skal gøres, når du har brug for det. Sammenlign derefter tilbudene, læs bedømmelsen og anmeldelser fra kunderne og se billeder af færdig murværk for at vælge den rigtige person til dit projekt.
Kan jeg gøre murværk arbejdet alene?
Mange murværk arbejde er mere komplicerede end det kan virke. Den dekorative væg ind i en have, der ikke er nasal, kan også bygge en indenlandsk shill. Men med hensyn til opførelse af støttevægge, bygger fundamentet, eller det er nødvendigt for mesteren at vide i henhold til arkitektoniske planer og tegninger, bør du foretrække at forlade dette arbejde på fagfolk. Du vil være sikker på at være sikker på, at alt murværk er blevet lavet kvalitet, og at bygningen vil være sikker og holdbar.
Jeg har materiale på murværkens arbejde for at levere mig, eller er mureren bringer din egen?
Mursten og andre byggematerialer skal betales eller leveres eller leveres efter høring af MASON. Sørg altid for, at du har alt det nødvendige materiale. Det er bedst at acceptere, hvilke materialer der skal købes, før du bekræfter citatet på murværk.
Hvor længe tager mursten?
Længden af ​​murværket vil afhænge af, hvilken type arbejde der går, fra mængden af ​​forberedende værker, der er nødvendige, og hvor mange meter der skal være murværk. Mindre murværk kan klare en praktisk murværk om et par timer, mens større projekter som bygningsbygning, varer i flere uger.
Hvilken materialetype er det bedste af murværkarbejdet?
Svaret på dette spørgsmål afhænger stort set af et bestemt projekt. Afhængigt af stil, behov og strukturelle placeringer, der vil være murværk, er passende at overveje forskellige materialer. For eksempel, hvis strukturen er placeret i det ydre, vil det være nødvendigt at være et materiale, der er holdbart og vejrbestandigt. På den anden side, hvis elementerne i indretningen vil være et vigtigere udseende af slutproduktet, i stedet for hvilken der er resistent.
Hvor længe gør mursten?
Det afhænger af, hvilken type afkast arbejde, der skal udføres, fra mængden af ​​forberedende værker, der er nødvendige, og hvor mange meter der skal være murværk. Et gennemsnit af masonet kan lægge 280 til 500 mursten om dagen. Mindre arbejde kan gøres om et par timer, mens større projekter som bygningsbygning kan tage flere uger.
Demonstration

Demonstrationer af vores udbyderes realiseringer

Murerarbejde, MurerOscar O.
Murerarbejde, MurerAlexander P.
Murerarbejde, MurerMarius C.
Murerarbejde, MurerWilliam B.
Murerarbejde, MurerWilliam L.
Murerarbejde, MurerLauge Y.