Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

TV Reparation

Leder du efter elektroteknik til reparation af tv, satellitter? Vi har 4.124 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

TV Reparation

Har du brug for en service inden for TV og parabol reparationer? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter i diagnosticering, reparation af skærmens baggrundsbelysning og bundkort, udskiftning af strømforsyningen. Prisen for reparation af tv- og satellitudstyr afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: udskiftning af fjernbetjening og udskiftning af kabler leveret af en af ​​vores 4.124-reparatører i din kategori.

Se også:Prisen

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor bestille en lokal tv reparation gennem Wilio?
Har du et problem med et tv og leder efter en reparatør i nærheden af ​​dig? TV reparationsreservationen er det rigtige valg af to grunde. For det første anbefales det ikke, at du er farlig for de elektriske komponenter, og du kan forårsage endnu mere skade. For det andet sætter tv'et til at betjene problemdiagnostikken (med håb om, at det er fjernet) er ofte billigere end at købe et nyt tv. Takket være kvaliteten af ​​reparation af din yndlingssession, vil du kunne nyde din yndlingstid i komforten i din stue. Det bedste sted at booke din tv reparation og søgning efter teknik i dit område er Wilio. Du vil finde erfarne eksperter til at hjælpe dig med det samme.
Hvad er de mest almindelige tv-problemer?
Fælles problemer omfatter skærmforstyrrelser, lydkobling, fastgørelsesproblemer, linjer og sorte skygger gennem skærmen, brudte HDMI-indgange og Wi-Fi-forbindelsesproblemer til smarte tv'er.
Hvad skal jeg gøre, før jeg tænder for tv-reparation?
Før du booker en tv-reparation, skal du foretage grundlæggende checks for at se, om du kan løse eller diagnosticere dig selv. Du kan blandt andet slukke og tænde tv'et, kontrollere de tilsluttede kabler, tilslutte tv'et til et andet stikkontakt, hvor en anden komponent er tilsluttet, kontroller indstillinger og indgange og brug fjernbetjeningen til at gendanne fabriksindstillingerne.
Skal jeg have en tv-løsning eller købe en ny?
Hvis dit tv ikke er gammel, er det godt at bestille din reparatør for at finde ud af, hvilken mulighed der er økonomisk gunstigere. Reparation Prisoplysninger hjælper dig med at beslutte, om du vil købe en ny eller reparere dit nuværende tv.
Skal jeg tage dit tv til service eller bestille dit tv's mobil-tv i nærheden af ​​mig?
Mest foretrukne valg er en booking af en mobil-tv-reparation. Du vil være i stand til at bestille reparationen før tv-servere. Mobile Repairman vil medbringe de mest almindelige reparations- og reservedele værktøjer. Hvis problemet ikke kan løses på plads, skal du tage dit tv og afslutte deres arbejde efter bestilling og levere specielle reservedele.
Har tv-reparatører brug for nogle kvalifikationer?
Selvom særlige kvalifikationer generelt ikke er påkrævet fra tv-reparatører, har mange af dem afsluttet lærlingeuddannelse eller hold certifikater i elektronik.
Hvor meget laver tv-løsning?
Omkostningerne ved reparation af en tv-reparation fra Wilio spænder normalt fra 40 til 130 EUR. Prisen vil afhænge af typen af ​​fjernsyn, lidelser, kompleksitet og fra den tid, der kræves for at fjerne og omkostningerne ved alle de nødvendige reservedele.
Skal jeg reparere og installere en licenseret specialist?
Visse interventioner kræver en licenseret specialist. Sørg altid for, at reparatøren har relevante tilladelser til korrektion og installation af tv'et, før du accepterer menuen.
Hvad omfatter reparation og tv-installation?
Reparation og installation af tv'et består af forskellige handlinger, der starter med vurderingen af ​​problemet og at finde årsagerne til, at adressere lydproblemer, billeder, billedkvalitet, udskiftning af defekte eller beskadigede dele og indstillinger for Wi-Fi-forbindelser i smarte tv'er. Mere komplicerede reparationer kan kræve reparatør at tage dit tv til dit værksted.
Tjenester.

Fejlfinding TV.
Grundlæggende service, der indebærer at tjekke dit tv og bestemme årsagen til problemet. Dette kan skyldes flere faktorer som defekte lederskab, utilstrækkelige effekt- eller dårlige / ikke-funktionelle dele. Reparation vil forsøge at finde ud af essensen af ​​problemet og informere dig om de nødvendige reparationer og værker, du bliver nødt til at købe.
Reparation af tv-skærme
De fleste tv-reparatører kan rette nyere LCD- eller LED-tv'er hurtigt. I ældre modeller uden en fladskærm kan reparation være mere komplicerede og reservedele dyre eller vanskelige tilgængelige. Hvis din LCD eller LED-tv har en revnet eller brudt skærm, kan den i nogle tilfælde repareres eller udskiftes. Reparatøren vil vurdere skade og informere dig om prisen og varigheden af ​​reparationen.
Installation af Smart TVS.
Intelligente internetforbindelser er i dag standarder, men deres forbindelse til Wi-Fi kan være en kompliceret sag. Hvis du har et forbindelsesproblem, finder reparatøren problemet og løser det. Det vil også udføre alle trin, der er nødvendige for at forbinde Smart TV til Wi-Fi og kontrollere trådløse forbindelser og router og tv-kabler. Reparation vil kontrollere Wi-Fi-signalet, og i visse tilfælde kan anbefale at flytte en router eller et fjernsyn for at forbedre signalet.
Jeg har problemer med et tv-signal. Hvad kan problemet være?
Antenne kunne blive beskadiget ved storm, fugle eller dyr på dit tag. Signalproblemer kan også forekomme på grund af signalformidling, der blokerer høje bygninger, træer eller andre genstande. Book antenneinstallatøren for grundig diagnostik og slet problemet.
Hvor længe vil satellitten sidst?
De fleste fjernsynssatellitter er designet til at udholde mindst 10 år. Funktionalitet afhænger af vejrforholdene (stærke storme, vind eller sne). Hvis du bemærker ringere funktionalitet, kan det være nødvendigt at reparere eller udskifte.
Hvor lang tid tager det satellitinstallation?
Satellitinstallationen tager cirka 2 timer. Hvis dit hus er multi-etagers eller installerer supplerende udstyr, er det også nødvendigt, denne gang kan forlænges.
Hvor meget er en tv-satellitinstallation?
Installation af satellitinstallatøren forbeholdt Wilio omkostninger fra 60 til 180 euro. Prisen kan variere afhængigt af hvad du har brug for at installere, hvor høj er dit hus, eller hvis der også er nogle reparationer.
Hvad omfatter satellitinstallation?
Satellitinstallatører kan udøve deres tekniske viden i hele servicesortimentet. Her er nogle af de mest almindelige, som antenneblanner kan hjælpe dig.
Installation af satellit
Blageren vil hjælpe dig med et udvalg af den rigtige satellitantenne til dit hjem. Du skal installere satellitten udenfor, normalt på taget. Plumberen registrerer placeringen af ​​din sender og leder satellitten i den rigtige retning. Dit signal er testet og indstillet til at opnå den bedste og mest pålidelige indkomst. Når satellitten vil være på plads, vil blikkenslager lede en kabling fra satellitten gennem husstanden (væg) til tv'et. Det vil tage sig af ordentligt engagement og give dig mulighed for at se dine yndlings tv-programmer.
Satellitreparation
Tv-satellit-funktionaliteten er normalt ti år. Hvis satellitten ikke virker som den har, kan det være nødvendigt at reparere eller ny indstilling. Der er tilfælde, hvor hyppige og skarpe ændringer i vejr, beskadigede træer, men også fugle eller dyreliv vil medføre satellit til at bevæge sig fra det rigtige sted, ild eller pauser. Satellitreparation kan spare penge, og du kender problemet med signalet hurtigt end at købe nyt. Sermanien udfører sædvanligvis visuel kontrol fra jorden og fra taget for at se, hvad der er problemet. Tag signalindkomsten og placerer satellitten tilbage til stedet med det bedste signal. Hvis problemer forårsager vejr og eksterne påvirkninger, kan andre løsninger også anbefale dig, f.eks. Installation af en forstærker, der hjælper med at øge modtagelsessignalet.