Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Varmepumpe

Leder du efter en varmepumpevarmer? Vi har 22.022 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
32.524 registrerede fagfolk
86.895 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Varmepumpe

Har du brug for en service inden for varmepumpe? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetsvarmepumpeinstallationseksperter baseret på jord-, luft- og vandvarme. Prisen på et omfattende varmesystem afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: service efter garanti og rådgivning leveret af en af ​​vores 22.022 kurerer i den givne kategori

Se også:Prisen
32.524 registrerede fagfolk
86.895 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Udbydere22.022 tjenesteudbydere i dit område

Varmepumpe-guide.dk

Selskab
4,2

Varmepumpe

Kvalitets varmepumper til den bedste pris. Vi guider dig til at spare penge og energi med en miljøvenlige varmepumpe.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Panasonic Varmepumper

Selskab
4,8

Varmepumpe

Professionelt, Salg, Montage og Service af Varmepumper og Aircondition samt tilbehør, til privat og erhverv. Optil 14 års Garanti. Din varmepumpe leverandør.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

EgedalEL.dk ApS

Selskab
4,4

Varmepumpe

Service og kundepleje er nøgleordene for os, som i det daglige udgør serviceteamet for traditionelle el-installationer.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

ATJ Energi ApS

Selskab
4,6

Varmepumpe

Som elektriker har vi ekspertise indenfor en bred vifte af el opgaver. Vi går langt for at yde elektrikerservice af høj kvalitet. Læs mere.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Varmepumpeinfo

Selskab
4,1

Varmepumpe

Frontpage description

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Solforbindelsen ApS | Aircondition | Varmepumper | Klimaanlæg

Selskab
4,7

Varmepumpe

Mød et lille kølefirma med stor ekspertise i energieffektive varmepumper og klimaanlæg. Salg, service og reparation.

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD

Varmetrolden Aps

Selskab
4,1

Varmepumpe

Varmetrolden sælger og opsætter varmepumper, se din luft til luft eller luft til vand varmepumpe på Varmetrolden

Bekræftet
Certificeret
TOP-udbyder
OPRET ANMODNING OM TILBUD
Vis mere
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor ansætte installatøren af ​​varmepumper gennem Wilio?
Med nærmer sig kølige måneder, skal du bruge noget mere effektivt i stedet for en bærbar varmeenhed. Bestil varmepumpens installationsprogram på Wilio for at installere en ny luft / luftvarmepumpe. Det er mere behageligt og hurtigere end selvhjælpsinstallation, fordi du kan ansætte en ekspert, der hurtigt og kan rette systemet i drift. Send din efterspørgsel efter Wilio. Husk at inkludere alle afgørende detaljer som varmepumpe tekniske parametre, hvilken type varmepumpe service har du brug for, din adresse, budget og når du vil arbejde afsluttet. Erfarne entreprenør med dig tilslutte dig gratis. Ved hver Wilio Installer kan du se anmeldelser og evalueringer for at hjælpe dig med at bestemme, hvilken overholder dig. Når du vil mest Wilio Installer, kommer den bag dig, vil udføre det ønskede job, og du vil betale efter. Vores platform giver dig mulighed for bekvemt at finde installationen af ​​installationen eller reparationen af ​​varmepumpe, så tøv ikke med at finde din installatør lige nu!
Er jeg nødt til at levere deres værktøjer eller udstyr til installation eller reparation af luft / luftvarmepumpe?
Ikke. Du behøver ikke at levere værktøj eller udstyr. Wilio blikkenslager du kan nyde er en teknik til varmepumper med færdigheder, mange års erfaring, og så ved allerede, hvilke værktøjer der er brug for til arbejde. Du vil bringe på arbejdspladsen med dig. Du må kun give varmepumpen selv sammen med alle sine komponenter og installationstilbehør, som producenten har leveret dig.
Hvor lang tid tager det installation af varmepumpe og luftkilde eller reparationstjeneste?
Ved reparation af varmepumper kan det afhænge af omfanget af de nødvendige reparationer - reparationer kan tage flere timer til et par dage. Fælles vedligeholdelse af varmepumpen kan vare hele dagen, fordi det er en kompliceret proces. Hvis din termiske pumpe kræver en stabil betonplatform, bage med den næste arbejdsdag.
Kan Wilio Installer hjælpe mig med installation og reparation af luft / luftvarmepumper?
Ja! Hvis du sælger installationen eller reparationen af ​​varmepumpe og nødt til at realisere mere arbejde ad gangen, men du ikke finder det, fredeligt ved hjælpen. Du kan finde mestere til hundredvis af forskellige opgaver, selv usædvanlige værker som rørrensning, isolering og reparation af apparater. Bare skabe en efterspørgsel med alle dine specifikke behov, så blikkenslageren kan hjælpe dig. Sådan opretter du til de korrekte Wilio-installatører og forhindrer misforståelser.
Er varmepumpen effektivt?
Ja, hvis varmepumpen har en meget høj politisk vurdering (strømkoefficient). Testene konkluderede, at varmepumper genererer mere termisk energi som elforbrug. COP 3 Termisk pumpe kan dreje 1 kilowatt energi til 3 kilowatty varme - er 300% mere energi mere effektiv. Denne evaluering betyder, at disse varmepumper, sammenlignet med den elektriske ovn eller kedel, reducerer driftsomkostningerne for opvarmning af huset betydeligt.
Skal jeg lade min termiske pumpe slået ned hele dagen?
Vi anbefaler at aktivere varmepumpen og lade den blive tændt om nødvendigt. Hvis du ikke er hjemme, kan det være for dyrt og ineffektivt at lade varmepumpen løbe. Anbefalet måde at bruge en varmepumpe på er at indstille en timer for at aktivere en halv time før du kommer hjem og en halv time før du vågner om morgenen.
Kan den eneste varmepumpe opvarmning hele mit hus?
Det kan ikke besvares simpelthen "ja" eller "nej". Du skal tage højde for flere faktorer som gulvområdet, der skal opvarmes, arrangementet af dit hus, en evaluering af varmepumpens effektivitet. Din position kan også vises, fordi varmepumpen med luftkilden afhænger stort set af de ydre temperaturer og solens position, at direkte stråling skaber varme i ethvert rum.
Tjenester.
Hvad omfatter installationstjenester og varmepumper med luft / luftvarmepumper?
Varmepumpens installationstjeneste indeholder de nødvendige handlinger til indstilling og sætning af varmepumpen. Hvis det er reparationer, skal der foretages en grundig varmepumpeinspektion først for at bestemme kilden til problemet og derefter udføre de tilsvarende reparationer. Installationstjenester kan omfatte udbredelsen af ​​den ydre enhed på holderen, skære huller i væggene til rør og distribution, installation af radiatorer og til sidst forbinde føringen.
Installation af udendørs enheder
Hovedenheden af ​​varmepumpe med luft / luftsystem skal være på det varmeste sted uden for dit hus, hvilket normalt er et område vendt til solen. Din tekniker kan finde et passende sted, medmindre det blev bestemt af dig. Hvis der ikke er nogen stabil platform, som øgede stålhåndtag kan placeres, kan nogle varmepumpe teknikere gøre et konkret grundlag, hvilket kan medføre yderligere omkostninger. Når de opretter en stabil platform, placeres holderen over snepåvirkningen og derefter vedhæfte en ydre enhed.
Oprettelse af ovnhuller og distribution: Installation af radiatorer
Dine hyrede rørlæggere skærer huller på væggen ved siden af ​​luftkildevarmepumpen for at passe ledninger og rør. Et andet trin for at installere varmepumpen er installationen af ​​radiatorer i dit hus. Her skal den ledsages af radiatorer i udpegede områder og derefter fastgøre radiatorer til grebet.
Vedhæftning af rør og ledninger
Dine varmepumpe teknikker vil først lukke dit hus. De måler og skærer ledninger til passende længde og bredde, og fastgør dem derefter til radiator, afbryder, kontrolpanel og ekstern enhed. Ovnen måles også, snavs og installeres. Ovnen er derefter forbundet til radiatoren og det passende varmesystem.
Test af varmepumpen
Når installationen er afsluttet, testes din installatør. Kan kontrollere, om spændingen og termisk strøm er påkrævet på niveauet. Hvis systemet fejler eller termisk ydeevne og spænding ikke er på de rigtige niveauer, slukker varmepumpeteknikkerne systemet og strømmen. Kontroller, om installationen ikke er opstået, og derefter vil foretage de nødvendige reparationer. Blageren fungerer, indtil varmepumpesystemet ikke fungerer perfekt.
Varmepumpe reparationer
Når du servicerer en varmepumpe med luft / luft, kan dine termiske pumpeteknikker udføre diagnostiske tests. Kan udføre en grundig dybtgående check og finde ud af årsagen til, hvorfor systemet ikke fungerer korrekt eller ikke virker overhovedet. Efter at have fundet årsagen til problemet, fungerer det på de tilsvarende reparationer.