Sådan fungerer det
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio! Du ser Wilio som en uregistreret kunde
Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Montering af Vinduer

Leder du efter en vinduesmontør? Vi har 27.159 udbydere i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD
33.155 registrerede fagfolk
88.939 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Montering af Vinduer

Har du brug for en vinduesinstallationsservice? Wilio hjælper dig med at finde kvalitetseksperter inden for målretning, transport, montering og montering af vinduer. Prisen for at installere vinduer afhænger normalt af udvalget af tjenester. Se flere oplysninger om tjenester: forsendelsesomkostninger, eftersalgsservice og mindre reparationer leveret af en af ​​vores 27.159-eksperter i kategorien.

Se også:Prisen
33.155 registrerede fagfolk
88.939 løste projekter
4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter
226 512 Applikationsinstallationer
Ofte stillede spørgsmål
Hvorfor at bestille reparations- og udvekslingsvindue via Wilio?
Hvis du har brug for at reparere eller udveksle Windows, og du ikke ønsker at vente længere end nødvendigt, bestil din service gennem Wilio. Uanset om du bygger et familiehus, rekonstruerer du din ældre lejlighed eller har et vindue brudt eller beskadiget af en eller anden grund, kør din ekspert gennem Wilio. Dette kommer til dig hjemme og reparerer eller erstatter dine vinduer eller glasfyldningsvinduer, så det igen fuldt funktionelt beskytter dit hjem og gemt dig koster. Det bedste sted at finde en handyman, der har erfaring med at samle og reparere Windows, er Wilio. Uanset om du har brug for at rette et husvindue eller reparere et bilvindue, finder vi dig en ekspertekspert i dit kvarter, der vil gøre det.
Hvad skal jeg gøre med et brudt vindue, indtil jeg venter på reparation?
Start med at sikre, at vinduesglas ikke er fri for ikke at vække og ikke ikke skade familiemedlemmer eller kæledyr. Hvis du har et revnet vindue, og du er bekymret for, at vinden vil bryde den eller til indersiden, kan du knække revnen med et groft klæbebånd, der midlertidigt forsegler det.
Hvilket materiale skal jeg rette op på vinduet?
Du behøver ikke at købe noget for at rette dine vinduer, medmindre dette ikke fører din vedligeholdelsesmand. Vedligeholdelseshaverne bringer for det meste deres eget udstyr og forbrugsstoffer og vil rådgive dig under service, hvis der er nogle dele, der er nødvendige.
Hvem betaler for reparationer af Windows - Lejer eller udlejer?
Vinduesreparationer står normalt mellem 50-200EUR, når du bestiller en tjeneste via Wilio. Samlede finansielle omkostninger ved din tjeneste afhænger af vinduets type og størrelse, typen af ​​reparation, placering af vinduet, adgang til it og tid til at udføre værker.
Tjenester.
Hvad omfatter Windows Repair Service?
Dine vinduer reparatører kan hjælpe dig med forskellige typer af vinduer (klassiske vinduer, euro, plastik eller aluminium vinduer) og reparationstjenester, enten rammeforretninger eller udskiftning af glasplader eller endda reparation af bilvinduer. Det vil rådgive dig med den bedste løsning (enten med udskiftning eller reparation) og brug deres specialiserede værktøjer til at udføre arbejde. Vi leverer de mest almindelige tjenester til at reparere Windows:
Reparation af glasfyldninger vinduer
Din vedligeholdelse vil begynde med skadesvurderingen. Hvis omfanget af skader på glashalkbrættet ikke er svarende, vil de anbefale dig at erstatte hele glasfyldvinduet. Men hvis dit vinduesglas kun har en lille revning, et hul eller ridse, vil de kunne midlertidigt rette forseglingen. Arbejdstagere resistente handsker vil have arbejdere til at manipulere det ødelagte vindue for at undgå ulykke. Yderligere ved hjælp af en klar lak eller silikone fixes små revner. Hvis glasset er fast, kan reparatøren bruge et stykke gennemsigtigt tape for at forhindre yderligere forstørrelse af revner. For større reparationer er der behov for at ansætte en glasur eller for at sikre udskiftning af glas. Ved udskiftning af hele glasknaven starter vedligeholdelseslinjen ved hjælp af særlige handsker og beskyttelsesbriller med fjernelse af brudt glas og shards på tværs af kredsløbsvinduerne. Fjerner beskadiget glas og derefter glat kanterne af rammen for at fjerne alle de resterende tætningsmidler. Dine vinduesændringsteknikker vil måle vinduesglas for at bestemme størrelsen af ​​den nye glasfyldning og efterlader et lille hul 2 - 3 mm på kanterne for at tillade indsættelse. For det meste kan glasset udskår i lokalruder. Ifølge typen af ​​vinduesramme og en glasforseglingsmetode gælder din håndværker for kanterne af tætningsmiddelvinduet, der dannes i hænderne for at danne et langt reb, og så limet det til rammen. Skub forsigtigt det nye glas i rammen og lad det klæbe til tætningsmidlet. Derefter påføres omkring kanterne på begge sider af glasset næste TMEL, fjerner fint overskydende tætningsmiddel og glatter det.
Reparation af vinduesrammer
De hyppigst reparerede vinduesrammer omfatter reparation af rotte rammer (aluminium og plastikvinduer er mindre tilbøjelige til beskadigelse). Din reparation vil starte med at efterlade det meste af det rådne træ og derefter dække det med et par lag af flydende epoxy, der skal absorberes i den. Efter tørring tørres epoxyfyldstofet og fyldes med et hul i en trævinduesamme og danne den for at blande sig med resten af ​​rammen. Når denne fyldning er tør, maler de det for at være glat. På dette tidspunkt er rammen klar til penetration og frakke. I tilfælde af omfattende vinduesramme, komplet udvekslingsvindue med rammen med et nyt vindue anbefales til væggen.
Udveksling af Windows.
Når dine glasvinduer ikke kan repareres, skal du udskiftes hele vinduet. Denne intervention finder sted i fem trin: fokus på nye vinduer, vinduesordre, demontering af gamle vinduer, installation af nye vinduer og efterbehandling af bygningskarakter. Wilio Craftsman kan ansætte for nogle eller alt dette arbejde - du skal gøre det, du har brug for for at komme ind i efterspørgslen. Når du fjerner gamle Windows Craftsman Windows Oes og forsøger at trække dem ud af væggen uden skade, men ofte vil murværk og gips i det ydre eller interiør skade. Deres aksel udsættes derefter for efterbehandlingsarbejder (en partition af en partition og stænk, strækker gipset).
Reparation af bilvinduer
Reparation af AUT-vinduerne anbefaler at overdrage hænderne på specialiseret biltjeneste til udskiftning eller reparation af forruderne. Du kan finde dem i Auto-Moto-kategorien Wilio.