Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind
Velkommen til Wilio!

Du ser Wilio som en uregistreret kunde

Skift til udbyder
Navigation
Services
Prisliste
Om ansøgningen
Download programmet
Hvordan virker det
Hvordan vi kan forbedre
Kontakt os
O Wilio
Log ind

Insektnet til Dør og Vinduer pris

Leder du efter persienner til vinduesnet, dørnet? Vi har 17.250 persienner i denne kategori. Send forespørgsel.

OPRET ANMODNING OM TILBUD

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Insektnet til Dør og Vinduer pris

Hvor meget gør vinduer og døre net koste? Vi har ofte leverer følgende ydelser til vindues- net og dør net: produktion og installation af vindue og dør net. Priserne på insektnet til døre og vinduer er omkring 25-120 euro pr stykke. Den dyreste post i vindue og dør net er normalt produktionen af ​​en automatisk glidende insektnet. Ekstra udgifter kan omfatte: post-servicegaranti og håndtag, som koster et gennemsnit på 10-15 euro. Når du indtaster en forespørgsel, kontakter vi 17.250 udbydere. Du ikke lede længere: window net, dør net, vil du få de bedste tilbud og kvalitet arbejde fra os.

Se også:Tjenester

32.301 registrerede fagfolk

85.220 løste projekter

4,8 ud af 5 Gennemsnitlig evaluering af vores eksperter

226 512 Applikationsinstallationer

Pris for: Insektnet til Dør og Vinduer

Gennemsnitlige priser.

Lav pris480,75 kr./et stykke
Gennemsnitspris1 392 252,00 kr./et stykke
Høj pris2 153,76 kr./et stykke
Gennemsnitspriserne er kun vejledende. Den endelige servicepris vil afhænge af størrelse, vanskeligheder, materialer, kvalitet og projektside. Du modtager kun en præcis pris fra tjenesteudbyderen.
Indtast efterspørgsel
Lommeregner

Prisliste netværk på vinduer og døre

For at lære den nøjagtige pris for vinduer og døre, send efterspørgslen til vores verificerede eksperter, og så får du flere tilbud. Se priserne for hver tjeneste i kategorien net på vinduerne, døre på døren.

Insektnet på vinduet298065.0kr. / m2
Insekt insekthals - fast, standard grå netværk. Frigiver nok lys og forhindrer insekter, før de kommer ind i interiøret.
Sammen
m2
Indtast efterspørgsel
Insektnet på døren298065.0kr. / m2
DØR INSECT MESH - FIXT, STANDARD GRAY MESH. Frigiver nok lys og forhindrer insekter, før de kommer ind i interiøret.
Sammen
m2
Indtast efterspørgsel
Konsultation480.75kr. / alle
Høring, når du vælger insektmasker på døre og vinduer.
Sammen
alle
Indtast efterspørgsel
Installation576.9kr. / timer
Timepris, når du installerer insekter på døre og vinduer.
Sammen
timer
Indtast efterspørgsel
Relateret prisliste

Prislister over andre ydelser

Udvendig SolafskærmningHvor meget koster udendørs skyggelægning? Til udvendig afskærmning leverer vi ofte følgende...
Vis mere

Var disse oplysninger nyttige for dig?

Brugbar information

Hvad skal du vide

Hvor meget gør netting på Windows Stand? Vinduesnetpriserne afhænger af deres størrelser, materiale og vindues type. Den gennemsnitlige pris varierer fra 30 til 40 euro. Typer net på Windows Du møder normalt tre typer mesh. Trækningen er designet til deres download fra vinduet. Sidefaststoffer bruges normalt til skydedøre og funktion som en del af døren. Suspensionen er indstillet til rammen, der skal åbnes eller lukke som persienner. Typer af gitter til insektnet Gridtypen har en indvirkning på omkostningerne. Disse omfatter: polyester eller polypropylen og aluminium af rustfrit stål. Polyester er den mest almindeligt anvendte i form af mesh og rent renset med sæbe og vand. Det er modstandsdygtigt over for klo kæledyr, ideel til boliger. Rustfrit stål er fastere end polyester. Det giver sikkerhed og fås i forskellige farver. Aluminium kan være en erstatning for rustfrit stål og har fordelen af ​​mindre rustning. Type vinduer og døre Udstødningsrammerne er egnede til næsten alle vinduer. Deres pris er højere på grund af materiale og installation. Klassisk dør med glidende blæser Hold nettet på deres sted og beskytter interiøret fra flyvende insekter. Mesh kan også gøres til at måle. Normalt lavet af aluminium, er den installeret i overensstemmelse med typen af ​​vindue eller dør, du har. Omkostninger Hvis du bestiller mere end et net, kan prisen være lavere. Omkostninger afhænger af arbejde og netto nummer. Prisen kan dog stige, hvis du har en ikke-standard type døre eller vinduer. Gennemsnitlige omkostninger Materiale og installation af insekter 400 - 2.600 EUR Fast materiale og installation af insektnet 250 - 400 EUR Materiale og installation af vippe montering mod insekter 205 - 4.200 EUR Materiale og installation af insekt Glidende Mesh 250 - 4.200 EUR Hvordan man fortsætter? Det er ideelt at få mindst tre citater. Bekræft referencen til individuelle eksperter, deres arbejde og oplever også Wilio.